Desde Societat Justa Despí (S.J.D.) ponemos a tu disposición los plenos de SantJoanDespí. Puedes seguirnos en...

Perfil de Twitter: @S_JustaDespi
E-mail: info@societatjustadespi.com

Pleno del 13 junio de 2013 en Sant Joan Despí.

[postlink] http://santjoandespienpleno.blogspot.com/2014/01/pleno-del-13-junio-de-2013-en-sant-joan.html[/postlink] http://www.youtube.com/watch?v=RjNl4t9_kEoendofvid[starttext]
(Clikar para VER VÍDEO)
1. Aprovació de l'acta anterior, de la sessió ordinària de data 9 de maig de 2013.

2. Donar compte i ratificació, si s'escau, de les resolucions d'Alcaldia.

3.- Dictamen d'aprovació de l'acta de desacord de les operacions de delimitació entre els termes municipals de Sant Joan Despí i Sant Just Desvern.

4.- Dictamen d'aprovació provisional del Pla especial de fixació d'usos de serveis higiènics i bar amb servei de mejars al parc urbà metropolità Fontsanta.

5.- Dictamen de ratificació del conveni entre l'Ajuntament de Sant Joan Despí i la Federació Catalana de Tennis de resolució per mutu acord del conveni de cessió d'ús de les instal·lacions esportives del carrer Sant Martí de l'Erm 30.

6.- Dictamen d'aprovació d'expedient de modificació de crèdit en el pressupost general de 2013.

7.- Moció presentada pel grup municipal del PSC a favor d'un comerç urbà de qualitat i arrelat a la ciutat.

8.- Moció presentada pel grup municipal d'ICV-EUiA en defensa al propi cos i en contra de la reforma restrictiva de la llei de salut sexual i reproductiva i de l'interrupció voluntària de l'embaràs.

9.- Moció presentada pel grup municipal d'ICV-EUiA per aturar la fragmentació i privatització de l'Institut Català de la Salut (ICS) i garantir el seu caràcter d'empresa pública.

10.- Moció presentada pel grup municipal d'ICV-EUiA de rebuig a la Llei de llengües d'Aragó i en defensa dels drets lingüístics del català i l'aragonès a l'Aragó.

11.- Moció presentada pel grup municipal de CiU a favor de declarar la festa de Sant Joan com la festa nacional dels Països Catalans.

12.- Moció presentada pel grup municipal del PP per a la creació d'una comissió d'estudi per potenciar el comerç local i dinamitzar els eixos comercials.

13.- Precs i preguntes. A continuació, per part de la Junta General de l'empresa municipal ADSA es tractarà el següent tema: -Modificació dels estatuts de la societat mercantil Aparcamientos Despí S.A.

[endtext]
Comparte este artículo :

Publicar un comentario

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2012. Sant Joan Despí en PLENO - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger